16 Ocak 2016 Cumartesi

HAMSİ TAVA

HAMSİ TAVA


 HAMSİ TAVA
1 kg hamsi
tuz-tereyağ-mısır unu
hamsileri ayıklayıp,iyice yıkıyoruz.Teflon veya seramik tavaya 1 parça tereyağ atıyoruz.Tuzlayıp mısır ununa bulayıp tavamıza diziyoruz.Bu işlemi yaparken tavayı ocaktan alın ki tereyağ yanmasın.Arkalı önlü güzelce kızartıyoruz.Benim hamsi tavam var ben onu kullanıyorum.Bir tarafı kızarınca çevirmesi rahat oluyor.Yanına bolca salata,sıcacık bir çorba ohh daha ne olsun ki.AFİYET ŞİFA OLSUN.

http://musenaileyenitatlar.blogspot.com.tr/?m=1

3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

MUSENA İLE YENİ TATLAR Template by Ipietoon Cute Blog Design