evde kendi kebabınızı kendiniz yapın Koyun kıyması,iç yağı ve dana eti satır kıyma olacak ben kendim evde yaptım satır kıymayı.Pul biberi ne kadar katmak istiyorsanız o kadarı bir kasede az suyla ıslatıp,iyice ıslanıp şişmesini bekleyin.İçyağı da iyice doğrayıp,satır kıyma,kıyma ve iç yağ üçlüsünü satırla beraber iyice doğrayıp,içine kenarda ıslattığımız pul biberi,tuz ve dilerseniz bir kaç diş sarımsak ekleyip iyice yoğurun.Yassı çöp şişlere bir kaseye su koyup elinizi ıslatıp parça parça alıp şişe yassı bir şekilde döşeyip,yağlı kağıt serili fırınınızın ızgarasına aralıklı dizip 200 c fırında kızarana kadar pişirin AFİYET OLSUN.... |
0 yorum:
Yorum Gönder